Kontakta mig!

Tack så mycket! Vi hör av oss inom kort.

 

Du kan också mejla direkt till: lilian.alterskjaer@gmail.com

Följ mig gärna på:

Facebooksida

Facebookgrupp

Instagram

VÄLKOMMEN ATT BOKA MIG!

OM LILIAN ALTERSKJAER

Jag är grundaren till företaget Alterskjaer och jobbar som kursmentor, författare och föreläsare.

Min önskan och passion är att bidra och göra stor skillnad. Jag väljer att använda mina böcker och  webbutbildningar som verktyg att nå ut till alla i hela världen, om möjligt!

Mina styrkor är kärlek, tålamod och att alltid se möjligheter och lösningar. Jag är utbildad pedagog, terapeut och instruktör inom hälsa och hållbarhet. Jag har en röst i mitt huvud där jag förklarar allt jag vill dela med mig av, som jag vet fungerar för en hållbar kropp och ett hållbart samhälle på vår moder jord.

Jag är uppväxt i Sappetavan, en liten by i Lappland. Där fick jag med mig allt vi behöver veta för att vara självförsörjande och ta tillvara på vår egen kraft och naturens resurser.

Mina senaste 30 år har jag tillbringat i Jämtlandsfjällen där mina tre vuxna barn växt upp bland djur, odlingar, fiske och massor av fjällupplevelser.

Jag startade mitt första företag för 30 år sedan. Det var ett kooperativ med människa, hållbarhet och hälsa i fokus.

För 20 år sedan startade jag Fjällbete, en ekonomisk föreningen med 1000 får som betar i Åredalens vackra sluttningar. Vi jobbar hela tiden för biologisk mångfald, djurens välmående och vårt mål är att skapa sunda relationer mellan människa, mat och moder jord.

För 15 år sedan blev jag utsatt för en mycket stressande situation i mitt liv som landade i att jag blev svårt sjuk och fick en diagnos- kronisk sjukdom. Hur än läkarna bar sig åt så kunde de inte hjälpa mig till ett genombrott för tillfrisknande. Däremot blev jag förgiftad av allehanda mediciner med tråkiga biverkningar. Sjukdomstillståndet var konstant med endast små period av kraft och vitalitet under flera år.

Det var först när jag systematiskt tillämpade jordning, andning, antiinflammatorisk kost och högvärdig Omega-3 som jag tillfrisknade. Då insåg jag att ordet kronisk bara betyder pågående och långtgående.

Nu vill jag hjälpa andra att hitta tillbaka till sin hälsa och kraft. Jag delar med mig av mina samlade kunskaper och erfarenheter jag fått genom livet. Jag har gått många kurser och utbildningar som bland annat kroppsterapeut, hårmineralanalysterapeut, andningsinstruktör, jordningspedagog, örtguide, medium, lärare, pedagog och många andra kurser i hälsa och hållbarhet.

Jag är tacksam att jag lever, att jag har levat länge och känner mig helt och fullt frisk och stark att leva och dela med mig fortsatt i många, många år framöver.

Jag avrundar min lilla presentation med dessa fina ord fick jag av en vän:

"Redan på 90-talet var Lilian en frontfigur för positivt och styrkebaserat ledarskap. Budskapet hon spred var att hitta sin egen inre styrka för att sedan kunna gå ut och dela sin kraft med andra, skapa vackra ringar av inre och yttre hållbarhet.

Som erfaren entreprenör, coach och inspiratör finner sig Lilian väl till rätta på stora som på små scener för att dela med sig, sprida glädje och hopp samt handlingskraft där det behövs”.