Hej, jag heter Lilian Alterskjaer!

Min passion är att hjälpa människor att behålla och återskapa sin hälsa. Visa på att det med lätthet går att förändra och förbättra kroppens förmåga att vara stark och frisk.

Att hjälpa en annan människa så att gnistan och ljuset tänds igen i hens ögonen, det är lycka för mig.

Lilian Alterskjaer-2

Kontakta mig!

Tack så mycket! Vi hör av oss inom kort.

Du kan också mejla direkt till: lilian.alterskjaer@gmail.com

Följ mig gärna på:

Facebooksidan Naturlig Självläkning Facebookgruppen Medvetet Barfota Instagram

Pressbilder

Medvetet Barfota_Frontcover
Lilian-Alterskjaer_forfattarbild

OM LILIAN ALTERSKJAER

Min professionella bakgrund är pedagog, författare, guide och föreläsare. Jag har genom mina böcker, webbinar, webbutbildningar, guidningar och föreläsningar inspirerat tusentals människor att gå till handling och använda de naturliga och kraftfulla metoder jag erbjuder i min "Verktygslåda" för Naturlig Självläkning.

JORDNING – att ta hudkontaktak med jorden, är det absolut enklaste och naturligaste du kan göra för att snabbt återställa kroppens bioelektriska balans och återfå energi, hälsa och kraft.

Eftersom jag själv lidit av svår kronisk sjukdom och läkt mig själv med hjälp av helt naturliga metoder vet jag den enorma glädje och tacksamhet som kommer i spåren av att gå från sjuk och begränsad till fullt frisk och sprudlande energifylld.

Jag glädjer mig att få bidra och göra skillnad till livfull hälsa som lägger grunden för att du ska kunna leva dina drömmar. 💚 

Jag avrundar min lilla presentation med dessa fina ord fick jag av en vän:

"Redan på 90-talet var Lilian en frontfigur för positivt och styrkebaserat ledarskap. Budskapet hon spred var att hitta sin egen inre styrka för att sedan kunna gå ut och dela sin kraft med andra, skapa vackra ringar av inre och yttre hållbarhet.

Som erfaren entreprenör, coach och inspiratör finner sig Lilian väl till rätta på stora som på små scener för att dela med sig, sprida glädje och hopp samt handlingskraft där det behövs”.