Introduktionskurs

Kom med på min 5-dagars Hälso Boost! Du får enkla och nya verktyg som boostar dig med hälsa och härlig energi. 

Här får du kunskap, övningar och hjälp att ta dina första viktiga steg att skapa hållbar hälsa. Du ger dina celler det som de i grunden längtar efter för att ge dig en frisk och stark kropp. Du får testa på metoden JANO med sina fyra viktiga hörnstenar: Jordning, Andning, Näring och Omega-3.

Introduktionskursen som hjälper dig med Naturlig Självläkning.

Pris 399:-

Köp här!
Introduktionskurs

Introduktionskursen ger dig:

 • en ny bakgrundsförståelse för vad som kan trigga igång kroniska och inflammatoriska tillstånd. Dessutom får du i varje lektion tips och förslag på naturliga metoder att starta och vidmakthålla läkning och starkt immunförsvar.
 • flera aha-upplevelser om vad du helt gratis och med lätthet kan göra för att gå mot en ny tid med hälsa och vitalitet.
 • 4 välfyllda lektioner med både kunskap, råd och övningar.
 • en ny lektion varje dag på mejl.

Du får en första inblick i metoden JANO med sina viktiga 4 hörnstenar – Jordning, Andning, Näring och Omega-3.

Kursen ger dig enkla övningar för att påbörja din resa med:

 • hjälp till självhjälp
 • nya förutsättningar för läkning
 • råd och tips som ger handlingskraft
 • inspiration och kraft på din väg mot hälsa, vitalitet och levnadslust.

Du kan se lektionerna när du själv har tid. Du kan också titta på en lektionerna hur många gånger som helst.

När du genomfört kursen finns risken 😘  att du känner en ny försälskelse i dig själv och det liv du fått till skänks i detta jordelivet. ☀️

Till köpsidan

Lyckas med Naturlig Självläkning

Gå hälsokursen och lär dig hela metoden JANO för att Lyckas med Naturlig Självläkning!

Här får du kunskap om och hjälp att ta, de 4 avgörande stegen för att Lyckas med Naturlig Självläkning.

Dessa fyra komponenter är avgörande för ditt tillfrisknande.

Här får du hjälp att själv lyckas med att förebygga och tillfriskna.

Kursen innehåller 6 moduler med vardera 5 lektioner med tillhörande övningar. Det som avgör ditt resultat är om du gör kursens övningar eller ej.

Du har livstids åtkomst till kursen så du kan när du vill lyssna, läsa och se lektionerna och ta del av uppgifter och övningar helt i din egen takt.

Läs mer här
Hälsokurs-2
 • Naturlig Självläkning

  “Jag är medicinsk fotterapeut och har eget företag, HelaFoten. Jag brinner för fötter och upplever att de flesta av mina kunder inte har kontakt med sina fötter. Jag vill hjälpa dem att väcka dem!

  När jag hittade denna kurs kändes det rätt i hjärtat. Kursen ger mig möjlighet att sprida mitt budskap och jag kan visa att det även är läkande för kroppen.

  Jag rekommenderar dig att gå kursen som vill ha ett nytt redskap att hjälpa andra. Det känns spännande att vara bland de första som går denna unika utbildning och få kunskap som känns viktig att sprida. Kursen är inspirerande, enkel upplagd och lätt att förstå. Lilian som kursledare är tydlig och brinner för det hon gör. ”

  www.helafoten.se

 • Naturlig Självläkning

  “”Lilian Alterskjaer visar mod och kreativitet när hon visar vägen för ett nytänkande som berör oss alla. Medvetet barfota inspirerar till förändring kring vårt sätt att tänka och handla. Att välja medveten handling som verktyg för förändring är en insikt som tilltalar mig. Att jobba med ledarskap innebär att utmana sig själv i varje handling man företar sig. Lilian Alterskjaer har en förmåga att ställa relevanta frågor och föreslå relevanta svar.””

  Samling Näringsliv Jämtlands län