NY MÖJLIGHET I HÖST - BLI CERTIFIERAD JORDNINGSGUIDE

Att bli en certifierad Jordningsguide är helt nytt och unikt i hela världen.

Välj kursen "Certifierad Jordningsguide" om du vill vara med och bygga det nya "nya" och dessutom få ett nytt unikt holistiskt redskap att erbjuda som ger mer energi till kropp och själ, minskar stress och ger en ny anledning att återknyta till naturen.

Vårens sista kursstart 1 juni

LÄS MER HÄR!
1080x1080 Jordnings guide
 • Lilians kursverksamhet

  “Jag är medicinsk fotterapeut och har eget företag, HelaFoten. Jag brinner för fötter och upplever att de flesta av mina kunder inte har kontakt med sina fötter. Jag vill hjälpa dem att väcka dem!

  När jag hittade denna kurs kändes det rätt i hjärtat. Kursen ger mig möjlighet att sprida mitt budskap och jag kan visa att det även är läkande för kroppen.

  Jag rekommenderar dig att gå kursen som vill ha ett nytt redskap att hjälpa andra. Det känns spännande att vara bland de första som går denna unika utbildning och få kunskap som känns viktig att sprida. Kursen är inspirerande, enkel upplagd och lätt att förstå. Lilian som kursledare är tydlig och brinner för det hon gör. ”

  www.helafoten.se

 • Lilians kursverksamhet

  “”Lilian Alterskjaer visar mod och kreativitet när hon visar vägen för ett nytänkande som berör oss alla. Medvetet barfota inspirerar till förändring kring vårt sätt att tänka och handla. Att välja medveten handling som verktyg för förändring är en insikt som tilltalar mig. Att jobba med ledarskap innebär att utmana sig själv i varje handling man företar sig. Lilian Alterskjaer har en förmåga att ställa relevanta frågor och föreslå relevanta svar.””

  Samling Näringsliv Jämtlands län