Vill ni ha mer hälsa på jobbet?

Att ha friska och glada medarbetare som bidrar till företagets bästa är lättare sagt än gjort.

Endast sjukskrivningar kostade Sverige 65 miljarder kronor under 2020. När teamet svajar skapas stress, jobbet blir inte gjort.

Föreläsning som förebygger psykisk/fysisk ohälsa

Som en del av företagets friskvård kan du nu erbjuda dina anställda en naturlig metod för läkning och välmående. Föreläsningen baseras på de fyra grundpelarna för självläkning: Jordning, andning, näring och omega-3. 

Efter föreläsningen kan du och dina anställda direkt: 

  • Använda enkla verktyg för bättre hälsa

  • Sätta gemensamma mål för företagets välmående

  • Skapa rutiner som dagligen stärker er kapacitet på jobbet

Jano- omslag föreläsning

Föreläsningen om  hela metoden JANO (1 timme)

Den naturliga metoden för friskare medarbetare

Under föreläsningen kommer Lilian att gå igenom grunderna för naturlig hälsa. Hon kommer att visa enkla övningar och förklara hur företaget genom enkla rutiner kan jobba förebyggande för psykisk/fysisk ohälsa. 

Du får lära dig hur du kan: 

  • Stärka ditt immunförsvar med jordning

  • Sänka kroppens stressnivåer med andning

  • Hålla energin uppe med näring

  • Optimera kroppens kapacitet med omega-3


JANO- Onlinekursen (Kostnadsfri tillgång till alla)

Som en bonus kommer alla anställda att få tillgång till onlinekursen "Lyckas med Naturlig Självläkning" kostnadsfritt. Utbildningen är en fördjupning av innehållet i föreläsningen och ger de anställda möjlighet att repetera det dom lärt sig och skapa nya livgivande mönster i vardagen.

Efter föreläsningen

kommer du och dina anställda att ha verktyg som direkt bidrar till stärkt immunförsvar och naturlig balans i kroppen. Ni kommer kunna sätta gemensamma mål för hur ni vill öka välmåendet på arbetsplatsen och skapa rutiner som stärker teamets hälsa!

Lilian jobbade som chef på ett statligt företag när hon gick in i väggen och blev långtidssjukskriven 2015. Prestationskraven hade varit orimliga och resulterade i över 20 olika symptom varav flera bottnade i kroniska diagnoser. Som stamkund på både Karolinska och Södersjukhuset förstod hon snabbt att hon förmodligen aldrig skulle bli helt fri från sina diagnoser. 

Lilian vägrade dock acceptera sin ohälsa och började själv att forska på naturliga metoder för att läka inflammation och obalans i kroppen. Efter bara några månader var hon helt friskförklarad och metoden JANO sammanfattades i hennes bok “Medvetet barfota -Om jordning och att läka dina inflammationer” som nu sålts i över 1500 ex.

Namnlös (800 × 1080 px) (1800 × 1080 px) (1080 × 1080 px)-3