Du behöver inte vara sjuk!

Låggradig inflammation ligger bakom många av dagens folksjukdomar och hindrar vår kropp från att fungera som den ska. Många har accepterat att dessa hälsoutmaningar är någonting vi är tvungna att leva med, men så behöver det inte vara.

En föreläsning om Metoden Earthing

Visste du att du har en obegränsad källa till läkning utanför din dörr? Hudkontakt med jord, gräs, sand eller vatten hjälper dig att återställa kroppens bakans och läkning. Metoden kallas för Earthing och har revolutionerat människors hälsa världen över i alla tider.

Läs mer om metoden HÄR.

Omslag föreläsning Earthing

Metoden Earthing (1 timme) 

En föreläsning om jordens superkrafter

Under föreläsningen kommer Lilian att gå igenom grunderna Earthing. Genom övningar, spännande forskning och konkreta verktyg ger hon dig det du behöver för att hitta tillbaka till ditt välmående.

Föreläsningen ger dig svar på följande frågor:

 • Varför ska du jorda dig?

 • Hur kan du jorda dig?

 • När bör du jorda dig?

JANO- Onlinekursen (Kostnadsfri tillgång till alla)

Som en bonus kommer du att få tillgång till onlinekursen JANO kostnadsfritt. Utbildningen är en fördjupning av innehållet i föreläsningen och ger dig möjlighet att repetera det du har lärt sig.

Efter föreläsningen kommer du att:

 • Veta hur Earthing fungerar

 • Kunna påbörja din naturliga läkningsprocess

 • Ha nya förutsättningar till hållbart välmående

 

Varför Lilian Alterskjaer?

2015 hade Lilian över 20 olika symptom varav flera bottnade i kroniska diagnoser. Hon kämpade bland annat med kronisk bronkit, astma, kollapsad lunga och utmattningsdepression. Som stamkund på både Karolinska och Södersjukhuset förstod hon snabbt att hon förmodligen aldrig skulle bli helt fri från sina diagnoser. 

Namnlös (800 × 1080 px) (1800 × 1080 px) (1080 × 1080 px)-3

Lilian vägrade dock acceptera sin ohälsa och började själv att forska på naturliga metoder för att läka inflammation och obalans i kroppen. Efter bara några månader var hon helt friskförklarad och kunde tacka Earthing för en central del av läkningen. Idag har hon släppt boken “Medvetet barfota -Om jordning och att läka dina inflammationer” som nu sålts i över 1500 ex. Hon har utbildat över 200 jordningsguider och jobbar dagligen för att hjälpa andra tillbaka till välmående och balans.

Resultat

Efter föreläsningen kommer du direkt kunna implementera Metoden Earthing i din vardag och njuta av läkande effekter som:

 • Bättre sömn

 • Mer energi

 • Mindre smärta

 • Naturlig Självläkning

  “Lilian överträffar många talare som jag tidigare sett. Hennes absoluta styrkor är att vara pedagogisk, inspirerande och generös. Jag gillar att hon så proffsigt anpassar innehållet i föreläsningarna till kundens behov och att hon bemöter publikens frågor så bra.

  Dessutom ger hon frikostigt många tips och råd så att det är enkelt att direkt känna motivation att själv ta nya steg. Jag är fullständigt säker på att varje leverans är av absolut högsta nivå.”

  VD Equilibrium