Hej, jag heter Lilian Alterskjaer!

Min passion är att hjälpa människor att behålla och återskapa sin hälsa. Visa på att det med lätthet går att förändra och förbättra kroppens förmåga att vara stark och frisk.

Att hjälpa en annan människa så att gnistan och ljuset tänds igen i hens ögonen, det är lycka för mig.

IMG_2428
Instruktionsvideo om kursplattformen inför certifiering-2

Från 0 till 100 med naturliga metoder!

Jag som alltid varit mycket fysiskt aktiv, led svårt av att inte min kropp förmådde att prestera eller ens hålla mig på fötterna då jag smygande insjuknade i kroniska sjukdomstillstånd.

Vad jag inte visste då var att jag hade tyst inflammation som härjade i min kropp och gav symptom och diagnoser som hotade mitt liv.

Efter att läkarvården behandlat mina symptom med oräkneliga kemiska preparat som gav mig biverkningar och gjorde mig ännu sjukare, satte jag en dag stopp.

Jag tog läkningen i egna händer, forskade på naturlig självläkning och fördjupade mig i cellernas grundbehov.

Jag blev efter endast ett antal månader frisk och har sedan 4 år tillbaka inga diagnoser på kronisk sjukdom, inte en enda symptom. Jag är 100% frisk och fri från tyst inflammation och alla dess kroniska diagnoser.

 

Jag spenderade år av lärande för att på djupet förstå naturlig självläkning på cellnivå!

När jag löst gåtan och själv blivit helt frisk från kronisk sjukdom tack vare naturliga metoder, var det självklart för mig att sprida kunskapen vidare till andra.

Som författare och pionjär för metoden Earthing/Jordning i Europa, kom jag ut med boken "Medvetet barfota – Om Jordning och läkning av dina inflammationer" år 2018.

De senaste åren har jag inspirerat och hjälpt tusentals att läka och återgå till sin naturliga hälsa och styrka genom bland annat den nationellt som internationella onlinekursen "Certifierad Jordningsguide". 

Mitt mod, min visdom och kreativitet har jag införskaffat under mina tidigare år som förälder, medmänniska, pedagog, lärare, ledare, chef, entreprenör och VD.

Kan metoden Earthing/Jordning bli din väg till hormonhälsa?

Lyssna på årets viktigaste podcast!

Anna Sparre intervjuar Lilian Alterskjaer och Disa Mineur med fokus på när, var, varför och hur du tar hudkontakt med jorden för att läka, stärka och balansera din hormonella hälsa. 

Här får du konkreta tips och ingående råd hur du använder den nya kraftfulla metoden Earthing för naturlig självläkning.

Till avsnittet
podcast 313 lilian alterskjaer disa mineur 4health med anna sparre

Läs mer om mig och metoden Earthing/Jordning i nya livsstils-magasinet MissVEGO!

Läs nya livsstilsmagasinet MissVEGO:s artikel "Med fötterna på jorden blir vi jordade". skriven av Monika Agorelius efter en längre intervju med Lilian Alterskjaer. Ta del av Lilians bästa tips och titta in bakom myterna om vår tids alla folksjukdomar.

Läs hela artikeln här!

MissVEGO_2022_03_039-044-Barfota.pdf

Klicka på länken ovan och du kommer till enbart artikeln.

Namnlös design-56

Tidningen Hälsa med hela 4 fullspäckade sidor om mig och metoden Earthing/Jordning!

Tack Kerstin Hilding Hansen för en lång intervju och för allt det viktiga om Jordning som du tar upp i artikeln "Gå barfota – det läker din kropp".

Artikeln bjuder på nya insikter, hälsoråd och spännande läsning om forskning som påvisar att hudkontakt med jorden/Jordning skapar positiva resultat. 

Du kan läsa hela artikeln här: PDF-artikelhalsa-220704.pdf

Namnlös design-63

Om mig

Min professionella bakgrund är pedagog, författare, guide och föreläsare. Jag har genom mina böcker, webbinar, webbutbildningar, guidningar och föreläsningar inspirerat tusentals människor att gå till handling och använda de naturliga och kraftfulla metoder jag erbjuder i min "Verktygslåda" för Naturlig Självläkning.

JORDNING – att ta hudkontaktak med jorden, är det absolut enklaste och naturligaste du kan göra för att snabbt återställa kroppens bioelektriska balans och återfå energi, hälsa och kraft.

Eftersom jag själv lidit av svår kronisk sjukdom och läkt mig själv med hjälp av helt naturliga metoder vet jag den enorma glädje och tacksamhet som kommer i spåren av att gå från sjuk och begränsad till fullt frisk och sprudlande energifylld.

Jag glädjer mig att få bidra och göra skillnad till livfull hälsa som lägger grunden för att du ska kunna leva dina drömmar. 💚 

Jag avrundar min lilla presentation med dessa fina ord fick jag av en vän:

"Redan på 90-talet var Lilian en frontfigur för positivt och styrkebaserat ledarskap. Budskapet hon spred var att hitta sin egen inre styrka för att sedan kunna gå ut och dela sin kraft med andra, skapa vackra ringar av inre och yttre hållbarhet.

Som erfaren entreprenör, coach och inspiratör finner sig Lilian väl till rätta på stora som på små scener för att dela med sig, sprida glädje och hopp samt handlingskraft där det behövs”.

Följ mig gärna på:

Facebooksidan Naturlig Självläkning Facebookgruppen Medvetet Barfota Instagram

Kontakta mig!

Tack så mycket! Vi hör av oss inom kort.

Nyfiken på mer? Du hittar mig här: