Hej, jag heter Lilian Alterskjaer!

Min passion är att hjälpa människor att behålla och återskapa sin hälsa.

Jag visar på att det med lätthet går att förändra och förbättra kroppens förmåga att vara stark och frisk, fysiskt som psykiskt.

Att hjälpa en annan människa så att gnistan och ljuset tänds igen i hens ögonen, det är lycka för mig.

Namnlös design-55
Lilian förelsare frösön händer utåt

Som författare och

föreläsare 

är mitt dagliga jobba att sprida kunskaper om naturlig självläkning ut till folket, nationellt som internationellt.

För mig spelar det ingen roll vilken scen jag står på, den virituella eller den fysiska scenen, det viktiga är att nå ut till alla som är intresserade av hälsa och komplementära behandlingsformer, som vill använda en ny metod för naturlig självläkning, utan att behöva dyra behandlingar och kemiska mediciner.

Instruktionsvideo om kursplattformen inför certifiering-2

Från 0 till 100 med naturliga metoder!

Jag som alltid varit mycket fysiskt aktiv, led svårt av att inte min kropp förmådde att prestera eller ens hålla mig på fötterna då jag insjuknade i kroniska sjukdomstillstånd.

Vad jag inte visste då var att jag hade tyst inflammation som härjade i min kropp och gav symptom och diagnoser som hotade mitt liv.

Efter att läkarvården behandlat mina symptom med oräkneliga kemiska preparat som gav mig biverkningar och gjorde mig ännu sjukare, satte jag en dag stopp.

Jag tog läkningen i egna händer, forskade på naturlig självläkning och fördjupade mig i cellernas grundbehov.

Jag blev efter endast ett antal månader frisk och har sedan 5 år tillbaka inga diagnoser på kronisk sjukdom, inte en enda symptom. Jag är 100% frisk och fri från tyst inflammation och alla dess kroniska diagnoser.

 

 

Om mig

Min professionella bakgrund är pedagog, författare, guide och föreläsare. Jag har genom mina böcker, webbinar, webbutbildningar, guidningar och föreläsningar inspirerat tusentals människor att gå till handling och använda de naturliga och kraftfulla metoder jag erbjuder i min "Verktygslåda" för Naturlig Självläkning.

Eftersom jag själv lidit av svår kronisk sjukdom och läkt mig själv med hjälp av helt naturliga metoder vet jag den enorma glädje och tacksamhet som kommer i spåren av att gå från sjuk och begränsad till fullt frisk och sprudlande energifylld.

Jag glädjer mig att få bidra och göra skillnad till livfull hälsa som lägger grunden för att du ska kunna leva dina drömmar. 💚 

Jag avrundar min lilla presentation med dessa fina ord fick jag av en vän:

"Redan på 90-talet var Lilian en frontfigur för positivt och styrkebaserat ledarskap. Budskapet hon spred var att hitta sin egen inre styrka för att sedan kunna gå ut och dela sin kraft med andra, skapa vackra ringar av inre och yttre hållbarhet.

Som erfaren entreprenör, coach och inspiratör finner sig Lilian väl till rätta på stora som på små scener för att dela med sig, sprida glädje och hopp samt handlingskraft där det behövs”.

 

 

 

 

Kontakta mig!

Tack så mycket! Vi hör av oss inom kort.

Nyfiken på mer? Du hittar mig här: