Onlinekursen JANO

Som hjälper dig att lyckas med Naturlig Självläkning

(Kostnadsfri tillgång till alla)

Som en bonus kommer alla anställda att få tillgång till onlinekursen JANO kostnadsfritt. Utbildningen är en fördjupning av innehållet i föreläsningen och ger de anställda möjlighet att repetera det dom lärt sig.

JANO-4

Kursen tar dig steg-för-steg framåt i din förändringsprocess.

 • 6 kursmoduler med lättsmält innehåll för att lyckas med Naturlig Självläkning.
 • Metodiskt upplägg med inspirerande små filmer, länkar och manualer. 
 • E-boken "Medvetet barfota – Om jordning och att läka dina inflammationer.
 • Facebook-grupp med andra kursdeltagare

Kursens moduler innehåller:

1: Grunden-

Först får du verktyg som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av kursen. Därefter blir du guidad in till den absoluta grunden – att förstå dina fascinerande celler och deras grundläggande behov.  

2: Jordning-

Här får du inspirerande kunskap om varför hudkontakt med jorden stärker immunförsvaret och hur det kan läka inflammationerDu får fördjupa dig i forskning och kunskaper om jordens elektroner och hur de är skyddande antioxidanter. Du får lära dig hur, var och när du kan jorda dig. Dessutom får du kunskap om elektromagnetisk strålning, hur den skapar inflammation i kroppen och hur du med lätthet kan minska den i din bostad.

3: Andning-

Nu ska vi fokusera på det mest elementära: andningens betydelse för din hälsa, se sambanden mellan andning och inflammation och få verktyg att skapa optimal syresättning av cellerna.

 

4: Näring-

Du får fördjupad förståelse hur kost och inflammation hänger samman. Du kommer igång att testa nya vägar med nya smaker av hälsa.

5: Omega-3-

I denna modul får du tillgång till kroppens ”Stopp-knapp” för inflammation. Här hittar du också grunden för att du ska kunna ta upp elektroner, syre, näring så bra som möjligt genom att skapa rätt fettsyrabalans

6: Medvetna val-

Här får du fler verktyg för att skapa långvarig förändring som ger framtiden nytt ljus. Att Lyckas med Naturlig Självläkning kan göra skillnad för dig för all framtid.

Om kursledaren:

Hej, jag heter Lilian Alterskjaer!

Min professionella bakgrund är pedagog, författare och föreläsare. Jag har genom mina böcker, webbinar, webbutbildningar och föreläsningar inspirerat tusentals människor att gå till handling och använda de naturliga och kraftfulla metoder jag erbjuder i min "Verktygslåda" för Naturlig Självläkning

Min passion är att hjälpa människor att behålla och återskapa sin hälsa. Visa på att det med lätthet går att förändra och förbättra kroppens förmåga att vara stark och frisk. Att hjälpa en annan människa att kunna vara sitt bästa och leva sina drömmar är lycka för mig.

Jag glädjer mig att ha dig med på kursen. 

Lilian Alterskjaer-1
 • Naturlig Självläkning

  “Kursen har hjälpt mig på så många sätt:
  • Magproblemen ÄR borta
  • Har inte haft några hudproblem
  • Jag kan bättre hantera stress, utmaningar och svårigheter i övriga livet

  Jag vill tacka Lilian för inspiration till förändring i mitt liv ”

  Träskulptör, massör och träslöjdslärare