Det magiska som vi alla längtar efter är på ingång!

Äntligen kan vi dela vår nyhet och möjlighet till dig!

Återknyt och stärk kontakten med dig själv, ditt eget hjärta och din egen själ! 

Kom med och engagera dig i din själshälsa tillsammans med oss! 

Anmäl dig här!
Från webbinar till retreat –

Välkommen på en magisk själsresa!

Vi bjuder in till 3 tillfällen i januari där vi pratar om själshälsa från vårt perspektiv och du får utforska vad själshälsa är för dig.
Vi har redan genomfört 3 träffar i november. Vare sig du deltog då eller vill starta nu är du varmt välkommen att boka din plats.

Vi ses online 19.00 dessa måndag-kvällar:
15/1
22/1
29/1

Du bidrar med din nyfikenhet, närvaro och 333:- som insats för alla tre träffar.

(missar du en träff får du inspelningen dagen därpå)

Vill du landa i inre frihet, rikedom och livskraft – kom med på våra träffar!

Resan tillsammans fortsätter med ett retreat

Ni som varit med på minst ett tillfälle i november och minst 1 tillfälle i januari, blir tilldelad en rabattkod att använda vid närvaro på vårt retreat i maj 2024.

Vi träffas i en naturskön miljö tillsammans med magiska energier och följer upp tidigare samtal som stärker just dig och det du behöver för att expandera vidare i din själshälsa och självkärlek för din egen självläkning. 

Vill du vara en del av denna resan tillsammans med oss för att berika din själshälsa i vilsamma energier för expansion till ett bättre välmående, så är du varmt välkommen att registrera dig här.

Vi ser så fram emot att få möta dig 🧡
Med kärlek och värme,
Lilian & Johanna.

Välkommen till träffarna i januari, boka din plats här!

Dina guider

Tillsammans vill vi bidra till ökat välmående!

Lilian Alterskjaer

Lilian får sin omgivning att växa och blomstra, inifrån och ut, tack vare sitt styrkebaserade ledarskap och varma hjärta. 

Hennes böcker, föreläsningar och kurser har hjälpt tusentals människor att återskapa fysisk- och psykisk hälsa och välmående.

Johanna Södermalm

Som coach och healer vägleder Johanna dig att stå i din fulla kraft för ökad livsenergi, inre frihet och ökad självkärlek.

Med sin pod "Snack med Södermalm" bjuder Johanna in gäster och till samtal om livet. Samtal som berikar och ger nya perspektiv.

Mer hjälp på vägen till bättre mående!

NY – Podcast med Snack med Södermalm

Avsnitt 41. Själshälsa med Lilian Alterskjaer.

En intervju med fokus på hur du som lyssnare nu får ett helt nytt sammanhang att stärka din själshälsa genom att utforska och knyta kontakt med din egen själ, vilket ger mer mening och inre frid.

Här får du ett enkelt och inbjudande perspektiv på vår roll som “Jordbo” med en blomstrande själ.

Inspireras av nya verktyg och stärkande sammanhang så du lättare kan hantera vardagens utmaningar på jobbet, i familjen och i relationer till andra och sig själv.

Till avsnittet!
Från webbinar till retreat –

Möt mig och min inbjudna gäst, föreläsare Hugo Olsen, som de senaste 10 åren noga följt forskningen runt kost, Omega-3 och psykisk hälsa.


I denna video nedan, får du hjälp med motivation, konkreta tips och forskningsbaserad information, så du med små justeringar i kosten och med en bra Omega-3 kan påverka din själshälsa.

Inspelat webbinar från 231017

Kostnadsfri support med beställning, dosering och testsvarsgenomgång. Boka tid här!