Vill du hjälpa andra att bli och vara frisk utan mängder av mediciner? Då är kursen Certifierad Jordningsguide för dig! ☀️

Stress, virusangrepp och sömnsvårigheter är utmaningar som blivit allt mer vanliga, men så är vi inte menade att ha det. Vår kropp svarar snabbt på naturens egen medicin – Jordning. 
Forskningen visar att endast 20 minuter av HUDKONTAKT med jorden påbörjar läkning och balansering.

Webbinaret är för dig som:

  • Undrar vad Jordning är och vad kursen "Certifierad Jordningsguide" innehåller.
  • Söker ny, forskningsbaserad och unik kunskap att dela vidare.
  • Ser fram till att få ett nytt verktyg som hjälper dig själv och dina klienter att varva ner, stärka och balansera kroppen och återknyta till det jordnära.
  • Har vana att leda grupper. Kanske är du redan yogalärare, instruktör, lärare eller annat.
  • Känner längtan att hitta fler källor till intäkter som ger mer frihet och större levnadsutrymme för din egen del.
1080x1080_omslag landsida optin lille o text

Värd för webbinaret: 

Lilian Alterskjaer – författare, kursmentor och hälsoinspiratör.

Varmt välkommen 🧡Som Certifierad Jordningsguide får du en ny plattform att verka på.

Steg 1: Du går onlinekursen "Cerifierad Jordningsguide" och kan direkt efter avslutat kurs hålla dina egna events och aktiviteter som komplement till din befintlig verksamhet eller i det företag du vill starta upp. Du tar betalt och bestämmer själv vilket engagemang du vill lägga som Jordningsguide.

Steg 2: Som Certifierad Jordningsguide har du möjlighet att söka till Masterutbildningen för att ta plats i utbildingsteamet och utbilda Certifierade Jordningsguider. Nu fakturerar du vårt företag för den tid du bidrar med och är även delägare av företaget Jordningsakademin Sverige ekonomisk förening.

Våren 2021 utbildade vi mer än 60 Jordningsguider – en ny gemenskap för den nya tiden!  • Lilians kursverksamhet

    “Lilian är en naturlig och positiv ledare som alltid ser möjligheter. Hon lyfter sina medmänniskor och ger konstruktiva råd på ett jordnära och kärleksfullt sätt. Jag vill rekommendera Lilian till alla som behöver en inspirerande, kunnig lärare/coach inom jordning som naturmedicin.”

    www.spiragardenare.se