BOKA SAMTAL

VILL DU FÅ BÄTTRE OCH RENARE LUFT INOMHUS?

Mitt bästa tips på Luftrenare:

Light Air Luftrenare

Utifrån mina svåra lungproblem fick jag mycket stor nytta av denna luftrenare under min tid boende i Stockholm och Östersund. Det fina är också att den sänder ut negativa och hälsosamma joner, samtidigt som den plusladdade kollektorn drar till sig virus, bakterier, damm, allergener, avgaser och pollen.

LightAir IonFlow Evolution är effektiv, tyst, filterfri, ozonfri, energisnål, användarvänlig och snygg. Placeras på ett bord, en bänk eller på golvet. Renar en yta på upp till 50 kvm.

Använd rabattkoden LILIAN och den ger 10% rabatt på ordinarie pris på valfri luftrenare av varumärket LightAir. 

Rabattkoden går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden så om vi har kampanj på någon av produkterna är det vårt kampanjpris som gäller. 
10% RABATT KLICKA HÄR!
LifeAir_Evolution_fweb-241x300-241w-300h

SAMTAL FRÅN HJÄRTAT

MÖTE ONLINE

Det är något ursprungligt och vackert när människor sitter i en cirkel och delar från hjärtat. Det är magi, kärlek och helande.

"Samtal från hjärtat" är en samtalsform och möten i närvaro där vi vill vi ge hjärtat mer plats. Finna närvaro här och nu. Vi vill bjuda in till gemenskap och bjuda in kontakten med Kärleken och Livskraften som är större än oss själva.

Den som delar får göra det ostört. Vi ger inte varandra goda råd och avbryter inte. Alla får samma tidsutrymme att dela och tystnadsplikt gäller.

Du väljer själv om och vad du vill dela. Det är också fint att påminnas om att det händer något gott och skönt när vi talar orden högt i en grupp och lyfter upp det vi bär på. Det kan då släppas fritt och hjärtat känns lättre.

Du anmäler sig till ett möte i taget och kan gå en eller flera gånger. Ingen bindning.
Varmt välkommen till gemenskap & närvaro!

Vi ses onsdagar 19.00
Klicka in på länken här 18.50
Kostnad: fri donation eller 30:- Swish före mötet till 073051223
(för kostnad samtalsplattform)


Varma hälsningar//
Lilian Alterskjaer och Lisa Tangen ❤️
photo-1516967124798-10656f7dca28