GE DINA CELLER DEN NÄRING DE FÖRTJÄNAR

Dennas sida är under uppbyggnad så snart kommer det massor av nyttigheter för dig att upptäcka här 🤩

190130_grönsaker-unsplash.jpg
LÄR MER PÅ GRATIS WEBBINAR

"Du blir det du äter"

Och visst ligger det mycket i de orden.

För att veta hur just du tar upp näring och vilka skadliga ämnen som ligger och stör rekommenderar jag dig att göra en håranalys.

 

Hårmineralanalys

Mineraler och vitaminer vet vi sedan länge att de är livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion. Samspelet mellan dem har visat sig ha stor betydelse för optimal hälsa.

Analysen visar även om du bär på tungmetaller som stör din hälsa.

Jag är certifierad terapeut för Hårmineralanlys & Metabolic Typing.

Jag har genomgått grundkurs och fortsättningskurser i Trace Elements hårmineralanalyskoncept och har klinisk erfarenhet av mineralbalansering samt  genomfört godkänt skriftligt certifieringsprov 2012

Utbildare: Sture E.Thorngren AnaFysen Utbildning

Jag har varit aktiv hårmineral-analys-terapeut sedan 2009 


Bästa kartläggningen

Är du mån om din hälsa är en hårmineralanalys en mycket bra metod att starta kartläggningen.

En hårmineralanalys avslöjar ofta sådant som läkarna missar, den visar statusen i kroppen ca 6-8 veckor tillbaka. Mineraler och vitaminer vet vi sedan länge att de är livsviktiga komponenter för kroppens uppbyggnad och funktion men samspelet mellan dem har visat sig ha stor betydelse för optimal hälsa.

I samarbete med laboratoriet Trace Element Inc, USA och NutriTech Analysservice Göteborg, får du en ca 10 sidors analys på svenska i pdf-format som visar din personliga mineralstatus, avancerad analystolkning, diet råd och förslag till balansering med kosttillskott. Läs mer på: http://www.haranalys.se

OBS! Ditt hår får inte vara behandlat (färgat eller permanentat) de senaste 3 månaderna. Ej heller saltsprayat den senaste tiden.

Hur man tar ett hårprov:

Du tar själv hårprovet och skickar det till mig, du följer instruktionerna nedan:

Var: Hårprovet tas från 5-7 spridda ställen i nackpartiet.

Längd: Klipp av håret så nära hårbotten som möjligt. Använd 3 cm( ej längre) av håret närmast hårbotten. Klipp bort och släng resten.

Mängd: Se till att samla in minst 150 mg hår, det är ca en matsked i mängd.

– Lägg håret i en ren plastpåse och märk med datum, för och efternamn, personnummer,  mejladress, adress och telefonnummer.

– Skriv vilken analys det avser, välj alternativ 1-3, se nedan.

– Beskriv kort dina symptom/ diagnoser.

– Skicka till Lilian Alterskjaer, Kläppenvägen 34, 83796 Undersåker

– Sätt in pengar på Länsförsäkringar bank, konto 9022-4820445, eller för över via Swish till 123 645 95 80. Märk med för och efternamn.

Så snart pengarna finns på kontot packar jag om ditt hår, jag betalar Nutri-Tech för analysen och ditt hår får ett eget analysnummer och går iväg till analys.

Priser

1) Håranalys              1902:-        Analys nr 2 1832:-

2) Hund                      1580:-

3) Häst                        1750:-

I priset ingår kostnaden för analysen i USA, en timmes konsultation när provsvaret anlänt och uppföljning efter överenskommelse.

Efter ca 3 veckor kommer ditt analyssvar, jag mejlar svaret till dej och du bokar en tid för genomgång. Använd bokningssystemet som du hittar på hemsidan under fliken Tidsbokning. Vi sitter ner tillsammans eller över telefonen och jag hjälper dig att förstå analysen och att sätta den samman med ditt liv och ditt mående.

Melja mig på kursmentor@alterskjaer.se så hjälps vi åt med dina frågor!